• Adres: Haarweg 69, 7938 PS Nieuw Balinge

Sponsoring

Sponsor worden bij Sv Nieuw-Balinge

Veel ondernemers steunen Sv Nieuw-Balinge op verschillende manieren: reclameborden langs de velden, shirtsponsoring, teamsponsoring of financiële steun voor bepaalde evenementen, noem het maar op. Er zijn legio mogelijkheden. Om een club draaiende te houden is er geld nodig en hierbij speelt sponsoring vandaag de dag een steeds belangrijker rol. Het is voor de vereniging en de sponsor een win-win situatie.

De club streeft naar een meerjarig doel.

Sv Nieuw-Balinge streeft naar meerjarige sponsorovereenkomsten met meerdere sponsors, zodat een breed draagvlak ontstaat, in plaats van overeenkomsten met één of enkele grote sponsors. Voor Sv Nieuw-Balinge is dit belangrijk, omdat daarmee de continuïteit van de vereniging wordt gewaarborgd. Voor sponsors is een breed en evenwichtig samengestelde sponsorgroep interessant vanwege de mogelijkheden om contacten te leggen. Daarom is ook binnen Sv Nieuw-Balinge een groep mensen gevormd die bedrijven enthousiast maakt om de club te sponsoren. Sponsoring kan in de vorm van geld, materialen of dienstverlening. Het pakket tegenprestaties dat Sv Nieuw-Balinge, wordt in overleg met de sponsor ingevuld en is afhankelijk van de hoogte van de sponsorbijdrage. Hoofddoel is het sponsorgeld te gebruiken voor de verbetering van het prestatieklimaat en dit te steken in selectievoetbal (senioren en jeugd) en kwaliteitsverbetering van de gehele jeugdafdeling.

Sponsor worden
Welcome banner Image

Laten we Sv Nieuw-Balinge verder helpen!

Awesome Image

U kunt de club op veel verschillende manieren steunen!

U kunt de club natuurlijk op veel verschillende manieren steunen, de meest gebruikelijke opties zijn hieronder opgesteld.

  • Hoofdsponsor
  • Bordsponsor
  • Kledingsponsor
  • Club van €50

Club van €50 Sv Nieuw-Balinge


Graag benoemen wij onze Club van €50 in het speciaal. Deze club bestaat uit een aantal trouwe supporters die de club jaar in, jaar uit steunen door middel van de het schenken van €50. De club beschikt over een eigen bestuur, in dit bestuur wordt gezamenlijk besproken waar zij vinden dat het geld voor gebruikt moet worden. Het doel van de club is om het geld in duurzame elementen van de club te steken. Zo heeft het de afgelopen jaren verschillende projecten uitgevoerd, bijvoorbeeld het prachtige scorebord dat er sinds 2020 staat en de winterjassen waar de spelers jaarlijks gebruik van maken!

Lijkt het u nou ook heel mooi om lid te worden van de club van €50? U kunt zich aanmelden in de kantine van Sv Nieuw-Balinge of neem contact op met iemand uit het bestuur. Wanneer u lid wordt van de club krijgt u een eigen plekje in de kantine op het bord van de club van €50 die prominent in de kantine te zien is!

Hoofdsponsor Sv Nieuw-Balinge – Bouwbedrijf Hilberink BV

 

Momenteel is Bouwbedrijf Hilberink BV uit Nieuw-Balinge de hoofdsponsor. De hoofdsponsor bij Nieuw-Balinge zijn houdt in dat je op alle kleding van het eerste team vermeld staat. Hilberink is al jarenlang een trouwe sponsor van de club, iets waar we ontzettend blij mee zijn!

De sportvereniging is in de gelukkige omstandigheid te mogen voetballen op, zo ongeveer, het fraaiste sportpark van Noord-Nederland. De kantine en de gras mat zijn uitermate goed verzorgd! De club staat bekend als een laagdrempelige, gezellige en toegankelijke, maar ook ambitieuze voetbalvereniging. Sportiviteit en op een respectvolle wijze met elkaar omgaan zijn daarnaast belangrijke speerpunten. Als bestuur zijn wij daar scherp op! Wij prijzen ons gelukkig met veel betrokken leden. Lijkt het u mooi om deel uit te maken van deze prachtige vereniging? Neem dan contact op!