• Adres: Haarweg 69, 7938 PS Nieuw Balinge

Nieuws

Weekend planning

75-JARIG JUBILEUM S.V. NIEUW-BALINGE! In het weekend van 17 en ...

Feestweekend (zaterdag)

𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪-𝗕𝗔𝗟𝗜𝗡𝗚𝗘 𝟭 𝗔𝗟𝗟 𝗦𝗧𝗔𝗥𝗦 𝗚𝗘𝗭𝗢𝗖𝗛𝗧! Op 17 en 18 mei ...

Planning voor de vrijdagavond: Mixtoernooi + DJ

Op vrijdagavond 17 mei is er een mixtoernooi met daarnaast een gezellige barbecue en een DJ. Voor elk team zal er een pakket klaargemaakt worden voor de barbecue, na het toernooi zullen we de winnaar bekendmaken en afsluiten met een DJ in de feesttent.

Opgeven

Meedoen? Je kunt je opgeven door een berichtje te sturen of door te bellen naar Damian Kroezen of Hilde Wielink. Graag verwijs ik u naar de afbeelding.

Welcome banner Image

Planning voor de zaterdagmiddag: ALL STARS!

Op zaterdagmiddag 18 mei organiseren wij dan ook een ALL STARS wedstrijd tussen oud Nieuw-Balinge 1 en het huidige 1e. We willen graag zo veel mogelijk mensen uitnodigen om zich op te geven voor de ALL STARS wedstrijd zodat we er een geweldige middag van kunnen maken met elkaar. We kijken er naar uit om er een gezellige middag met voetbal, hapjes, drankjes en gezelligheid van te maken!

Opgeven

Dus ben jij een echte ALL STAR en heb jij in het 1e van Nieuw-Balinge gevoetbald? Geef je dan nu op via Damian Kroezen (0619625529) of Winfred Salomons (0622331414) via WhatsApp, een belletje of een bericht via Facebook.

Welcome banner Image